ons verhaal

22 jaar geleden

hoe het begon.

ADF Snacks is een toonaangevend Europees productie- en handelsbedrijf voor voedingsproducten, met het hoofdkantoor in Nieuwveen, Nederland. Onze productie carrière begon ongeveer 22 jaar geleden, in het Midden-Oosten via Afrika tot uiteindelijk de Europese markten. Wij zijn trots op onze goede reputatie in lokale en regionale kringen.

Gespecialiseerd in het vervaardigen van de beste natuurlijke chips producten (aardappelen en mais), verpakt volgens de laatste Europese technologieën. Wij vertrouwen op continu wetenschappelijk onderzoek om voortdurend nieuwe variëteiten te ontwikkelen en op te nemen in het assortiment van ADF Snacks.

Onze merken.

Onze chips worden vervaardigd in laboratoria die zijn uitgerust met de nieuwste technologische industriële apparatuur en we produceren ongeveer 20 soorten chips onder een aantal merken, waaronder Chipster, Ranchito, Rosin en andere. Onze topprioriteit is het kiezen van de beste grondstoffen met gezonde specificaties die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en met Europese smaken.

Ons bedrijf bestaat uit een professioneel team van academici en technici van verschillende nationaliteiten die met passie werken aan maximaal succes. Ons bedrijf levert producten aan winkels, voedseldepots, supermarkten en grote commerciële centra. Wij distribueren naar alle landen van de Europese Unie en de meeste landen over de hele wereld.

Onze Missie.

We streven ernaar om te voldoen aan de toenemende vraag en de behoeften van de Europese en regionale markten voor producten met clean label-ingrediënten door aardappel- en maïsproducten (chips) aan te bieden in verschillende soorten met onderscheidende smaken. Dit met interesse in het gebruik van apparatuur die schone energie gebruikt om de koolstofemissies en luchtverontreinigende stoffen te minimaliseren om zo bij te dragen aan het verminderen van de milieueffecten.

Onze visie.

Ondersteuning van de snackvoedingssector met clean label ingrediëntenproducten met nieuwe smaken binnen de Europese en internationale normen. Volgens een rapport gepubliceerd door Mordor Intelligence 2019. Europeanen geven de voorkeur aan snacks met extra gezondheidsvoordelen. Daarom bieden wij gezonde opties voor snacks, met name chips bereid uit aardappelen en natuurlijke maïs, vrij van schadelijke oliën en kunstmatige materialen.

ADF Snacks zet zich in om voedingsproducten met gezonde smaken te leveren die voldoen aan de grote vraag naar natuurlijke voedselaroma’s die zijn afgeleid van specerijen en kruiden, en om te voldoen aan de groeiende vraag in Europa, die wordt geschat op een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 4,2% tijdens de prognose periode 2020-2025.